hello?

_DSC6540


Er det fortsatt noen som er her inne? I så fall: Hello!

Da jeg startet denne bloggen var jeg gravid og utålmodig. Tusen tanker om det å få to barn på 15 måneder, bli feit, miste fotfeste, et voksende hjerte og elske til det gjør vondt. Så ble det en babyblogg, så litt treningsblogg og nå en uoppdatert blogg. Sistnevnte er det kjedeligste som finnes, og man mister lesere. Førstnevnte gir mange lesere, men føles ikke riktig. Og det i midten er bare useriøst når man er en periodetrener som meg selv.

Å blogge om barn er noe jeg synes er veldig gøy, men som byr på en rekke problemer. Hvor går grensen for hva man kan legge ut om egne barn? Hvordan føles det for generasjon so-me å finne tusenvis av bilder og tekster om seg selv på internett? Ikkje bra.

Jeg elsker å skrive, har alltid gjort det, og jeg føler meg mest kreativ på egen plattform uten restriksjoner eller retningslinjer. Men siden jeg startet denne bloggen som en gravideblogg har det vært vanskelig å drive den videre med andre temaer. Er jeg en hverdagsblogger som skriver om venninnekaffen på en vanlig lørdag? En blogger som tar bilder av den nye jakken? Eller en blogger som skriver om meninger og samfunnsengasjement? Det ville vært så mye lettere om jeg bestemte meg for hva jeg tilbyr leserne mine. Lettere om jeg turte å sette opp et kamerastativ midt på gaten for å ha bilder til de 55 innleggene som ligger på «kladd».

Akkurat nå vet jeg ikke, men jeg vurderer å starte på nytt. En ny blogg der det ikke forventes at det blir skrevet om babyer og barn.

I så fall sier jeg i fra, og enn så lenge; Takk for alle kommentarer. Takk for de som stadig titter inn og sender meg meldinger. Takk for feedback og ros på innlegg jeg er stolt av.

2 Comments

Birgitte

about 4 uker ago Svar

<3 Heia ny blogg :D

Ingvild

about 4 uker ago Svar

Trenger ikke lage ny blogg for å endre tema, vettu! Livet endrer seg, bloggen endrer seg.

Leave a Comment