hello?

_DSC6540


Er det fortsatt noen som er her inne? I så fall: Hello!

Da jeg startet denne bloggen var jeg gravid og utålmodig. Tusen tanker om det å få to barn på 15 måneder, bli feit, miste fotfeste, et voksende hjerte og elske til det gjør vondt. Så ble det en babyblogg, så litt treningsblogg og nå en uoppdatert blogg. Sistnevnte er det kjedeligste som finnes, og man mister lesere. Førstnevnte gir mange lesere, men føles ikke riktig. Og det i midten er bare useriøst når man er en periodetrener som meg selv.

Å blogge om barn er noe jeg synes er veldig gøy, men som byr på en rekke problemer. Hvor går grensen for hva man kan legge ut om egne barn? Hvordan føles det for generasjon so-me å finne tusenvis av bilder og tekster om seg selv på internett? Ikkje bra.

Jeg elsker å skrive, har alltid gjort det, og jeg føler meg mest kreativ på egen plattform uten restriksjoner eller retningslinjer. Men siden jeg startet denne bloggen som en gravideblogg har det vært vanskelig å drive den videre med andre temaer. Er jeg en hverdagsblogger som skriver om venninnekaffen på en vanlig lørdag? En blogger som tar bilder av den nye jakken? Eller en blogger som skriver om meninger og samfunnsengasjement? Det ville vært så mye lettere om jeg bestemte meg for hva jeg tilbyr leserne mine. Lettere om jeg turte å sette opp et kamerastativ midt på gaten for å ha bilder til de 55 innleggene som ligger på «kladd».

Akkurat nå vet jeg ikke, men jeg vurderer å starte på nytt. En ny blogg der det ikke forventes at det blir skrevet om babyer og barn.

I så fall sier jeg i fra, og enn så lenge; Takk for alle kommentarer. Takk for de som stadig titter inn og sender meg meldinger. Takk for feedback og ros på innlegg jeg er stolt av.

6 Comments

Birgitte

about 2 år ago Svar

<3 Heia ny blogg :D

Ingvild

about 2 år ago Svar

Trenger ikke lage ny blogg for å endre tema, vettu! Livet endrer seg, bloggen endrer seg.

Sture Hansen

about 2 år ago Svar

Vi vil ha flere blogginnlegg! Gjerne om aktuelle temaer, men uhøytidlige innlegg er også morsomt. Vær skarp, sarkastisk og ha litt humor, så kan det bare bli bra. På vegne av vanvittig mange!!

Hanna

about 2 år ago Svar

Hei Vilde, jeg synes du virker som en skikkelig kul jente! Derfor jeg ble glad da jeg kom over bloggen din for leeenge siden. Jeg likte at du var veganer og pratet om det som at det var lett. Syntes det virket så stress mange andre steder. Du pratet om å gi vegansk kost til dine barn og det var ganske nytt for meg da. Nå har jeg fått barn selv som skal begynne med fast föde og nå har jeg tenkt til å bla meg tilbake til dine innlegg om vegansk mat og BLW. (Jeg spiser selv mer og mer vegansk, og til og med fått min kjöttelskende mann med meg for det meste) Jeg hadde ikke barn selv da jeg begynte å lese bloggen din, men ble allikevel pepp på det du skrev! Jeg liker også å lese om ditt samfunnsengasjement, og du er morsom. Du er en vanlig jente, ikke pompös eller pröver for hardt. Fortsett å skrive, det gjör du bra! (om det kommer litt om barneoppdragelse eller helt andre ting er bare artig. Så for min del behöver du virkelig ikke å bytte blogg for å fortsette. Skriv om det du bryr deg om. Jeg tror det blir tydligere og tydligere etterhvert som tiden går hva som blir din retning :) Stå på, jeg titter inom med jevne (ujevne?) mellomrom!

Ragnhild

about 2 år ago Svar

Ville bare si at jeg har to barn med 15 mnd mellomrom og bloggen din er så festlig å lese for jeg kjenner meg sånn igjen! Skjønner godt at du ikke ønsker å legge ut så mye om barna dine, men vit at det du har lagt ut er veldig spennende og kjekt å lese :) Jeg syns du skriver veldig bra, og det er inspirerende og kult at du har meninger og tanker bak hvordan man kan bedre ta vare på planeten og hverandre. Kanskje noe du kan fokusere mer på på bloggen?

S

about 1 år ago Svar

Skal du ikke blogge snart :)? Du er favoritt bloggeren min. Bare synd du blogger så sjelden :)

Leave a Comment