det snør alltid i april

IMG_1600

At normenn liker å snakke om været er en funny joke i hele verden. Vi er visst kjent for det. Dét og isbjørner, helgefylla og at vi går i sokkelessen hjemme. Men er det en tid vi diskuterer været mer enn ellers så er det søren meg mars. Mars folkens – måneden du ikke bør bruke for lang tid ved kaffekanna på kontoret med mindre du vil snakke om grader, regn og måking.

Det starter som regel med at det plutselig blir mildere. Folk tar på seg joggeskoa, vårjakken og noen putter til og med fjær i håret (det er bare noen folk jeg ikke forstår meg på, og folk med fjær i håret er helt klart en type som havner i den kategorien). Men hva skjer dagen etter vinterskoene er pakket på loftet? Jo, det snør. Det snør som faen. Og sånn går det gjennom hele mars til vi alle sitter som noen frustrerte turister som aldri har vært i Norden før nå, og vi føler oss så bedratt siden det var sol i går også snør det i dag.

Men det stopper ikke der. Det skal snø i april også. I dét du endelig har roet ned nervene og tatt deg et glass rosé; Da snør det.

Og vi blir like deppa hver gang.

Men nå er du i det minste forberedt.


PS: Skrev om været for å kunne poste bildet av meg i denne fantastiske kjolen i bursdagen til en som heter Thomas.

1 Comment

Leave a Comment