fant løpeformen

når man har kjøpt ny sminke og overdriver med brynspennen

når man har kjøpt ny sminke og overdriver med brynspennen

Denne uken har vært mer hektisk enn jeg så for meg at den skulle bli da jeg sto opp mandag morgen. Det har vært første uke på skolebenken på veldig, veldig lenge. Jeg studerer kriminologi som er et utrolig interessant studie, men noen obligatoriske fag er pent sagt kjedelige. Krevende. Vanskelig.

Jeg tror jeg er for dum.

Men i alt dette stresset mellom forelesninger, barnehagehenting og moderne sosiologiske teorier har jeg klart å melde meg inn i et treningssenter. Planen var at jeg skulle trene om morgningen 3-4 ganger i uka, sånn hjemme i stua og rundt i nabolaget, men jeg har innsett at det ikke funker for meg.

I dag hadde jeg første økt på senteret, og da slo jeg faktisk personlig rekord på 5 km! Jeg ble så fornøyd og stolt! I dag løp jeg 5 km på 29.31 min, og det er ganske mye bedre enn 32.08 som var forrige rekord. Dette er sikkert ikke en supertid for folk flest, men jeg har aldri løpt før så er kjempehappy med innsatsen denne høsten.

Utenom skole, trening og middagsmat skjer det ikke så mye, men jeg har fått et litt nytt syn på mat og spising, så tenkte å lappe sammen et innlegg om det i løpet av helgen. Jeg tror den nye tankegangen min kan være til god hjelp for andre som er like glad i mat, og mengder, som meg.

No Comments

Leave a Comment