i’m back

_DSC4942


Vet ikke med deg, men det er noe med august som gjør meg så ekstremt lykkelig. Mot slutten av juli blir jeg alltid drittlei sommerklær, solkrem og små sandkasser nederst i vesken. Jeg liker norsk sommer det er ikke det, men høst er min absolutte favorittårstid. Jeg får så mye inspirasjon på høsten, og jeg har en innebygd motivasjonklokke som kicker i gang på slaget kalenderen viser 1.august. Når august kommer klipper jeg håret, begynner å trene, spiser sunn mat og renser huden hver kveld. Jeg gjør alt som må til for at jeg skal være i balanse, og når jeg er i balanse er jeg lykkelig.

Siden dere hørte fra meg sist har jeg vært på jentetur i Budapest, lagt på meg 5 kg, vært på familieferie i Italia, lagt på meg 3 kg, putta begge barna i barnehage, begynt å trene og gått ned 5 kg.

(altså +3kg siden jeg sist viste fjeset mitt)

Høsten er nye, blanke ark og man starter et nytt semester som byr på hva enn du ønsker at det skal servere deg. For min del blir det studier i kriminologi, litt deltidsjobbing i firmaet til Programmerer’n og forhåpentligvis mer blogging. Jeg beklager for at den ikke har blitt oppdatert på mange måneder, men jeg jobber kun når jeg har inspirasjon og motivasjon, og den har ikke vært tilstede siden mars. Jeg har likevel kost meg masse, hatt noen utrolige fine måneder med Kenza, og ikke minst tilbragt masse tid med venninner. I de årene jeg har vært gravid, og hatt nyfødtbaby, har jeg trukket meg unna venner og jeg er lei meg for alt jeg har gått glipp av. Det siste året har jeg gjort mye for å komme tilbake på det sporet jeg var i før jeg fikk barn, og nå føler jeg endelig at jeg er i mål. Alle de «tapte» vennskapene er tilbake, og jeg er så utrolig takknemlig for alle de kule, edgy folka i livet mitt. Seriøst, jeg har de peneste, morsomste vennene i verden.

Sukk.


_DSC4965


_DSC4967


Planen for bloggen er å skrive om det jeg vil, uten restriksjoner. Jeg var lenge usikker på hvilke temaer jeg skulle holde meg til, om jeg skulle kun skrive om barn og familie, eller kun mat og trening. Men så blir det unaturlig å utelukke det ene eller det andre, så fra nå av blir det litt av hvert, og forhåpentligvis en brukbar blogg å titte innom. Jeg er utrolig takknemlig for alle kommentarer folk har lagt igjen, til tross for nada oppdateringer fra min side. Jeg håper dere fortsetter å gi meg tilbakemeldinger, og gjerne komme med spørsmål, tips til innlegg og sånn.


_DSC4924


I dag har jeg vært med Siri, og vi gikk rundt Bygdøy for første gang uten barnevogner. Hele tiden trodde jeg at vi hadde glemt noe, men det var bare uvant å ha armene fri. Vi fikk muligheten til å utforske sjøstien, smale veier opp i skogen og til slutt nøt vi medbrakt lunsj på en fantastisk topp med benker og lysthus. Å være i permisjon er diggest når babyen er i barnehage, har jeg i dag innsett. Så den neste uka skal jeg nyte tiden alene, og lade opp til et nytt semester på skolebenken.


_DSC4934


_DSC4937


Så velkommen tilbake til meg selv, og hei til deg som stikker innom! Setter skikkelig pris på om du legger igjen en kommentar med forslag til innlegg, spørsmål om det er noe du lurer på eller generelt et lite hello.

fotocredit: Siri Aleksandra/Girl Crush

16 Comments

Tone

about 3 år ago Svar

Hurra! Digger at du er tilbake og digger den nye svissen din <3

Vilde

about 3 år ago Svar

Ahhh jeg elsker denne lengden, bedre å ha kort hår, men sunt, enn langt og slitt.

Nathalie

about 3 år ago Svar

Yeeeey!! Finally ??

Vilde

about 3 år ago Svar

:D

Siri

about 3 år ago Svar

Wooop wooop! Takk for i dag ❤️❤️

Vilde

about 3 år ago Svar

Takk for turen, og takk for bildene. Takket være deg så kicket bloggen igang igjen hehe

Mira

about 3 år ago Svar

Digger at du er tilbake! Du er driiitkul.

Vilde

about 3 år ago Svar

Takk! Er superdigg å skrive igjen!

Pekka

about 3 år ago Svar

Endelig er du tilbake! Jeg liker bloggen din nettopp fordi den er så variert :)

Vilde

about 3 år ago Svar

Bra, det er jo litt kjedelig med bare det samme hele tiden, så fint å variere litt!

Stine Marie

about 3 år ago Svar

Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din en dag jeg googlet noe om fødsel. (Min Mille (nr 2) kom 12 juli) Jeg har vært innom her nesten daglig og lest på gamle innlegg. Det er fantastisk lesning og du er inspirerende på så mange måter - både det du skriver om barn, trening og livet generelt! Jeg kjenner meg igjen i mye. Dette er den eneste bloggen jeg leser og fortsatt skal lese. :)

Vilde

about 3 år ago Svar

Herregud så hyggelig! Nå ble jeg kjempeglad, tusen takk for en skikkelig fin kommentar. Jeg skal være flink til å blogge mye fremover, så da blir det nye innlegg for deg å lese også :D

Myrra

about 3 år ago Svar

Jippi ye - jeg gleder meg til å følge med!

Vilde

about 3 år ago Svar

:D

Marie

about 3 år ago Svar

Kult! Welcome back!

Vilde

about 3 år ago Svar

Takk Mary!

Leave a Comment