først den ene, så den andre

_DSC3294


Fredag morgen fikk vi telefon fra barnehagen om at storebror hadde feber. Vi hentet han, leverte lillesøster til svigers, og storefis og jeg hadde en veldig hyggelig sykedag hjemme alene. Vi lagde boller (som ikke ble spist), presset appelsinjuice (som han malte bordet med «se mamma, maaaale!») og vi så på hjulene på bussen på youtube sånn ca. 649 ganger. En perfekt dag for en syk 2-åring.

Så kom helgen og storebror ble bedre. Men før vi visste ord av det var den minste også syk.

Kan ha noe med at hun slikker på absolutt alt.


_DSC3289


Syke barn er frustrerende. Man vil ikke at de skal ha det vondt, og jeg hadde selvfølgelig gitt alt for å ta deres smerte. I tillegg blir de veldig grinete, irriterte og de sover dårlig. Vi har flydd frem og tilbake fra det ene rommet til det andre, med vannflasker, stikkpiller og temperaturmåler. Ikke hjelper det å ha de i sengen vår heller, for nå som de er vant med egen seng på natta, tror de vår seng er for hoppeslott, tv-titting og app-spilling.

Så med et halvt øye åpent, og det andre på søkend etter kaffe, har vi hatt en litt slitsom dag. Emmett er frisk og tilbake i barnehagen, men Kenza har fortsatt feber. Hun vil helst bli bært eller ammet, som regel begge deler. Men det er greit, det er jo en del av konseptet barn.

4 Comments

Ina

about 3 år ago Svar

God bedring til de små! Har sykt barn selv nå, slitsomt og leit. Får håpe immunforsvaret deres blir som stål etter hvert! Ha en god dag, hilsen Ina :)

Vilde

about 3 år ago Svar

Takk Ina! Virker som mange barn og babyer er syke fortiden. God bedring til dere også <3

julie

about 3 år ago Svar

god bedring til lille k! håper det går fort over. er dritkjipt med sjuke unger.

Vilde

about 3 år ago Svar

Takk <3 Du er så flink til å kommentere på bloggen min! Egentlig virker det som om du er den eneste som leser den hahahaha.

Leave a Comment