ny babystil

IMG_2434


I takt med min egen stilendring har Kenza gitt utrykk for at hun heller ikke vil gå så mye i rosa. Jeg prøver å fortelle henne at hun nesten bare har rosa klær, og at det vil bli ganske omfattende å skifte ut hele garderoben. Men, vi får ta det step by step. Klikket meg innom H&M, og de har fått utrolig mye fint! Endelig, sier jeg. H&M har vært shitdårlig på barneklær tidligere.

Ønskelisten til Kenza:


Skjermbilde 2015-10-22 kl. 17.57.28

Alt fra H&M


Vi er ikke sponset av H&M.

Viktig å poengtere det, eller så får man for eksempel hun her på nakken.


Ellers har dagen gått til cv-skriving og egenbeundring. Sistnevnte må man jo gjøre når man plutselig skal skrive en jobbsøknad. Man må dykke ned i sin egen personlighet, og dra frem alt positivt. En prosess som er vanskeligere enn man tror. Ikke fordi jeg ikke har troa på meg selv, men det er noe med å si rett ut «jeg er kreativ». Jeg har en trang til å heller si «i den rette setting kan jeg være kreativ». Men man må jo bare ta seg sammen, og være ærlig. Jeg er kreativ. Jeg er kreativ. Jeg er kreativ.

Sånn, nå tror jeg til og med på det selv.


IMG_2438

7 Comments

Else

about 4 år ago Svar

Spesielt at du latterliggjør Mamsi ved kommentaren din der. Jobben hun gjør med å synliggjøre alt grumset i spons/mote/media-bransjen er utrolig viktig

Vilde

about 4 år ago Svar

Hva er spesielt med det? Og latterliggjøring var det vel ikke. Hun har en blogg som så og si er dedikert til å "ta" bloggere (kremt, fotballfrue) som ikke merker reklame. Og ja, det er kjempeviktig at bloggere blir flinkere til å tydeliggjøre hva som er reklame og ikke, er ikke det, men var bare en morsom kommentar siden denne Mamsi er selvutnevnt bloggpoliti. Hun har blogget en del om søstern min i det siste, ellers hadde jeg aldri visst hvem dama er.

Kevin Keen

about 4 år ago Svar

Fint at du vil forsvare søsteren din, men gjør det uten å latterligjøre en som saklig konfronterer henne. Du gjør dette personlig, enda saken dreier seg om jobb. Det fremstår som svært umodent.

Vilde

about 4 år ago Svar

Jeg har ikke latterliggjort henne, hvordan leser du det ut i fra den lille kommentaren? Er det Mamsi selv som sier hun er latterliggjort og fornærmet? Har lest masse på bloggen hennes den siste uken, og hun virker jo som en dame med bein i nesa, så tror ikke hun er typen til å ta seg nær av en såpass uskyldig kommentar. Om man har en blogg så må man vel tåle at andre snakker om deg, og linker til deg? Og hva er umodent? Det var en komisk kommentar, uten andre baktanker enn nettopp det. Og det er heller ikke er forsvar, jeg har ikke nevnt verken Det Nye eller søsteren min. Jeg gjør ikke saken personlig. FFS.

Vilde

about 4 år ago Svar

Fin blogg du har. Du har da ikke på noen måte latterliggjort Mamsi. Den morsomme kommentaren din om bloggpolitiet Mamsi er jo helt på sin plass. Jeg er enig i at bloggere må være flinkere til å merke, men det fokuset som Mamsi har hatt på fotballfrue det første halve året har vært helt ekstremt. Her har man sittet på kvinneguiden og synset om skjult reklame og sponsing av klær, som ikke har stemt med virkeligheten. Skrevet til sammarbeidspartnere o.l Hun har også noen tilhengere som tydligvis har skrevet inn til bloggen din her ser jeg.

Vilde

about 4 år ago Svar

Tusen takk! Jeg har litt dårlig bilder om dagen, men er snart oppe og går som vanlig. Hyggelig at du liker den :) Jeg syntes det er komisk at en så liten kommentar fremprovoserer såpass mye følelser i folk (nettroll). Jeg er helt sikker på at dette grunner i at sakens kjerne er fotballfrue, og at disse menneskene har et så sterkt hat mot henne at alle som står på den andre siden blir "fienden". At Mamsi har en blogg dedikert til å "ta" Fotballfrue er interessant. Folk har de merkeligste interesser :p

Hanne

about 4 år ago Svar

Beklager, greide å skrive ditt navn på mitt forrige innlegg.

Leave a Comment