TISSE I LASTEBIL

10330511_832983266716637_4850223845345551539_n


Jeg tenkte å starte en ny spalte her.

Noen ganger kan jeg se hva folk har googlet før de havna inne på bloggen. For noen år siden kunne man se alle søkeordene, men nå har de endret det til at de fleste er skjult på google. Det vil si at om du er logget inn med en googlekonto, som gmail eller google+, så kan ingen se hva du har googlet. Men en sjelden gang er det en stakkar som googler uten innlogg, og jeg kan se søkeordet.

Dagens søkeord er: tisse i lastebil


FullSizeRender


Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har noen erfaring på dette området. Jeg har faktisk aldri tisset i en lastebil. Når jeg tenker meg om så har jeg aldri vært i en lastebil, ever! Lurer på om dette er noe jeg bør gjøre, kanskje det er vanlig? Å tisse i en lastebil altså. Hvis jeg hadde vært i en låst lastebil, og vært skikkelig tissetrengt, hadde jeg nok valgt meg et hjørne og tisset der.

Personen som googlet tisse i lastebil måtte bla seg helt til side ni på google før et innlegg fra bloggen min dukket opp. Innlegget handler ikke om noe spesielt, bare at jeg satt fast i trafikken, bak en lastebil, og at jeg måtte tisse. Jeg var tross alt gravid på tidspunktet posten ble forfattet. Innlegget heter faen ta alle sammen. Jeg er jammen meg sjarmerende.

Og harmonisk.


Bildet over er fra mai i fjor, og jeg bruker det som inspirasjon til å ikke spise sjokolade. Det var tre måneder etter fødselen og jeg hadde klart å gå ned alle de 23kg jeg feitet meg med. Mon tro om det går samme veien denne gangen. Fordi: poteter<3

2 Comments

Maria

about 4 år ago Svar

Jeg har besluttet at jeg aldri må gjøre noe kriminelt. Etter at jeg fikk barn har mine søkeord blitt så ekle og detaljerte at jeg for alt i verden må unngå en eventuel konfrontasjon med PST. Det ville mitt ego aldri takle! I øvrigt har jeg kjøpt bananklær til min sønn fordi din sønn var så søt i det :)

Vilde

about 4 år ago Svar

Haha, du skulle sette søkehistorikken min da jeg var gravid. Det var drøye saker, måtte slette hele shiten :p Og da det kom en artikkel på vg om at "nå kan du se hele din google-historikk" og jeg tenkte HVEM VIL GJØRE DET MOT SEG SELV?! Jeg burde forresten blitt sponset av lindex, for jeg postet bananbildene på en vegangruppe og nå flyr hele vegan-norge-barna rundt i bananklær :p

Leave a Comment